Header-conflictexperts

De professionals van Conflictexperts regelen alles wat bij een scheiding komt kijken

ik ga scheidenEen echtscheiding is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. En in al die emotie moeten veel praktische zaken goed en zorgvuldig geregeld worden. Helaas verlopen veel echtscheidingen moeizaam en ontstaan er vaak conflicten. Om verder te kunnen moet de emotie een plek krijgen en moeten er goede afspraken gemaakt worden over de omgangsregeling met de kinderen, de kinder- en/of partneralimentatie en de verdeling van de gezamenlijke bezittingen en schulden.

De mediators van Conflictexperts kunnen alles voor u regelen wat bij een scheiding komt kijken. Onze mediator gaat met de betrokkenen in gesprek om te komen tot een voor alle partijen aanvaardbare oplossing voor alle aspecten rondom uw scheiding.

Onze mediators worden ondersteund door professionals op ieder denkbaar vakgebied zoals bijvoorbeeld het inzichtelijk maken van de financiële, fiscale of juridische gevolgen van uw scheiding. Maar ook zaken als wat te doen met uw nalatenschap en wat u wilt regelen voor uw kinderen mocht u onverhoopt iets overkomen.

 

contactgegevens

Sweerts de Landasstraat 59
6814 DB Arnhem

Tel.: 085-2019 627
info@conflictexperts.nl

call2actionbutton